Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Архіви

Volume: 9, Issue: 2, 2015

Показані 1-20 із 21 записів.
НазваАвтор(и)Мова
LEGISLATIVE BASE СOMPARATIVE ANALYSIS OF THE FOOD ADDITIVES USE IN UKRAINE AND THE EUROPEAN UNION
  • Ю. О. Козонова
  • Н. М. Поварова
eng
GROUNDING OF STARTER COMPOSITION FORMULA FOR FUNC-TIONAL YOGHURT PRODUCTION
  • Л. М. Крижак
ukr
ESTABLISHING RETENTION PERIODS SUPPLEMENTS ANTIANEMIC ACTION
  • Г. В. Шлапак
rus
PROSPECTS FOR USING BIOACTIVE BACTERIAL HYDROLYSATES FOR NUTRITIONAL SUPPLEMENTATION OF PEOPLE WITH IMMUNE SYSTEM DISORDERS
  • А. И. Капустян
  • Н.К. К. Черно
rus
IMPROVEMENT OF YEAST ACTIVATION PROCESS BY USING PHYTO-ADDITIVES
  • Т. Є. Лебеденко
  • В. О. Кожевнікова
  • Н. Ю. Соколова
ukr
DETERMINING THE PROTEOLYTIC ACTIVITY OF SOFT-RIPENED PROBIOTIC INDUCED CHEESES’ STARTER COMPOSITIONS
  • Д. М. Скрипніченко
ukr
EFFECT OF ELECTRICALLY ACTIVATED WATER ON PROPERTIES OF PORK WITH PSE AUTOLYSIS ABNORMALITY
  • Л. Г. Віннікова
  • К. В. Пронькіна
ukr
THE OBTAINING OF MICROPARTICULATE FROM CONCENTRATE OF WHEY PROTEIN
  • Г. В. Дідух
ukr
OPTIMAL SPARKLING WINES’ PROTEIN BLUR EVALUATION METHODS
  • C. C. Древова
  • Л. С. Гураль
  • Д. П. Ткаченко
rus
REZULTS AROMA PROFILE OF WINE FROM THE GRAPES VARIETY TELTI KURUK
  • Е. Ж. Іукурідзе
  • О. Б. Ткаченко
  • Т. С. Лозовська
rus
THE STORAGE OF TOMATOES AND PEPPERS UNDER EXOGENOUS EXTRACTS OF HORSERADISH ROOT
  • О. П. Прісс
  • В. Ф. Жукова
ukr
DYNAMICS OF CHANGE IN WEIGHT DURING STORAGE PARSLEY
  • О. П. Прісс
  • А. С. Кулик
ukr
OXIDATIVE STRESS AND ANTIOXIDANT SYSTEMS OF APPLE FRUITS PROTECTION
  • М. Є. Сердюк
  • С. С. Байбєрова
ukr
STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF RYE WHEAT DOUGH WITH PEAS CELLULOSE
  • Т. А. Сильчук
ukr
STUDY OF CBI "FRESHNESS K+" EFFECT TOTHE PROCESS OF STALING OF WHEAT FLOUR BAKERY PRODUCTS
  • О. А. Білик
  • Н. М. Грегірчак
  • А. І. Маринін
ukr
FEATURES OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF NAKED OATS CULTIVAR «SALOMON»
  • О. В. Бортнічук
  • А. В. Гавриш
  • О. В. Нєміріч
  • В. Ф. Доценко
ukr
INNOVATIVE APPROACHES IN TECHNOLOGY OF BAKERY PRODUCT WITH DRY WHEY
  • С. М. Соц
  • І. О. Кустов
ukr
TECHNOLOGY OF SEMIFINISHED PRODUCT MADE FROM ZEST BASED CITRUS AND DESSERT DISHES
  • Д. В. Федорова
ukr
THE DEVELOPMENT OF A VORTEX CLASSIFIER AND THE INVESTI-GATION OF ITS FRACTIONAL SEPARATING ABILITY
  • О. В. Акуліч
  • В. М. Лустенков
  • В. М. Акуліч
rus
INTENSIFICATION HEAT EXCHANGE PROCESSES BY USING SUR-FACTANTS
  • Ю. Л. Білонога
  • О. Р. Максисько
ukr