Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Архіви

Volume: 8, Issue: 4

Показані 1-18 із 18 записів.
НазваАвтор(и)Мова
CONSUMER BENEFITS OF NUTRITIONAL SUPPORT PRODUCTS FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES
  • Н. В. Притульська
  • A. М. Кучинська
eng
PRESENT STATE AND PROSPECTIVE LINES OF DEVELOPMENT FOR MANUFACTURING OF GERODIET NUTRITION FOOD PRODUCTS
  • A. Д'яконова
  • В. В. Нестеренко
ukr
DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL DIETS FOR STUDENTS
  • М. І. Пересічний
  • С. М. Пересічна
ukr
CULTURES FOR FERMENTATION IN RAW SMOKED SAUSAGES
  • І. І. Кишенько
  • О. А. Топчій
  • Ю. П. Крижова
  • О. І. Рибачук
ukr
USE OF UNCONVENTIONAL MATERIALS PLANT IN TECHNOLOGY FERMENTED BEVERAGES
  • В. Л. Прибильський
  • I. В. Мельник
  • С. В. Омельчук
ukr
ВЛИЯНИЕ АЗОТНО-ВИТАМИННЫХ ДОБАВОК НА ПРОЦЕСС СПИРТОВОГО БРОЖЕНИЯ
  • O. Б. Ткаченко
  • Л. С. Гураль
  • С. С. Древова
rus
SAFETY OF QUICK-FROZEN JUICES WITH PULP
  • O. Дьяков
  • С. Белінська
eng
ТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА ВИНОГРАДА СОРТА ШКОДА И ВЫБОР НАПРАВЛЕНИЯ ЕГО ИСПОЛЬЗОВАНИЯ
  • I. С. Калмикова
  • I. А. Ковальова
  • Л. В. Герус
  • M. Г. Федоренко
rus
ОБОСНОВАНИЕ И РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ЛИКЕРОВ ИЗ ВИНОГРАДНЫХ ВЫЖИМОК
  • Л. А. Осіпова
rus
OPTIMIZATION OF HEAT TREATMENT MODES FOR BOILED SAUSAGES
  • A. Д. Солецька
ukr
IMPROVEMENT OF TECHNOLOGY OF “BIOLACT” FERMENTED MILK DRINK FOR BABY FOODS
  • Н. А. Ткаченко
  • A. С. Авершина
ukr
USE OF MICROWAVE TECHNOLOGIES DURING INTEGRATED COFFEE SLUDGE UTILIZATION
  • С. Г. Терзієв
  • Н. В. Ружицька
  • Т. Л. Макієвска
  • O. Г. Бурдо
rus
OPTIMIZATION OF THE BREWING PROCESS USING SCENARIO APPROACH UNDER SITUATIONAL UNCERTAINTIES
  • M. С. Романов
  • В. Д. Кишенько
  • A. П. Ладанюк
ukr
FORMATION OF THE BIOACTIVE COMPOUNDS IN TOMATO FRUITS UNDER THE INFLUENCE OF ABIOTIC FACTORS
  • O. П. Прісс
ukr
ACTIVATED CARBON IN WATER TREATMENT FOR DRINKS
  • С. І. Олійник
  • В. Л. Прибильский
  • A. М. Куц
  • В. П. Ковальчук
  • O. О. Коваленко
ukr
OPTIMIZATION OF PARAMETERS OF PROCESS OF ENCAPSULATION OF THE PROBIOTIC CULTURES
  • T. Н. Воловик
  • Л. В. Капрельянц
rus
RESEARCH OF THE INFLUENCE OF IRON IONS ON QUALITY ROSE TABLE WINE MATERIALS
  • M. В. Білько
  • Н. А. Гречко
rus
DESALINATION OF NATURAL MINERAL WATER IN THE PRODUCTION TECHNOLOGY OF SPORTS DRINKS (P. 29-36)
  • О. О. Коваленко
  • І. В. Коваленко
  • О. Б. Василів
ukr