Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Партнери

"Світовий саміт з прогресу в галузі харчових наук та технологій" (FSciT-2019)

Шановні колеги 12-13 листопада 2019 року у Валенсії (Іспанія) відбудеться "Світовий саміт з прогресу в галузі харчових наук та технологій" (FSciT-2019).
FSciT – глобальна платформа, що охоплює весь спектр харчової науки та технологій, орієнтуючись на новітні наукові, технологічні та ринкові тенденції. За додатковою інформацією звертайтесь до веб-сайту FSciT-2019. http://foodscienceandtech.com/

Науково-технічна бібліотека Одеської національної академії харчових технологій

Діяльність науково-технічної біблиотеки академії спрямована на забезпечення її відповідності бібліотеці інноваційного типу завдяки підвищенню якості інформаційного та бібліотечно-бібліографічного обслуговування користувачів.

LABComplEX

IX Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

Одеська національна академія харчових технологій

Науково-навчальний центр з підготовки кадрів для харчової та переробної промисловості.