Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Архіви

Volume: 10, Issue: 3, 2016

Показані 1-13 із 13 записів.
НазваАвтор(и)Мова
Теоретичне обґрунтування процесу переробки плодів кісточкових культур
  • М.І. Кепін
  • В.Х. Кирилов
ukr
ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ РИБНИХ РЕСУРСІВ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА
  • М.П. Головко
  • Т.М. Головко
  • Л.О. Крикуненко
ukr
НЕКОТОРЫЕ ХИМИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ СОСНЫ
  • Л. Эланидзе
rus
ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
  • В.І. Дробот
  • О.П. Іжевська
  • Ю. В. Бондаренко
ukr
ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ
  • О.А. Глушков
rus
ВПЛИВ БІЛОКВМІСНИХ КОМПОЗИЦІЙ НА ОСНОВІ КОЛАГЕНУ НА ЯКІСТЬ КОВБАСНІХ ВИРОБІВ
  • А.І. Українець
  • В.М. Пасічний
  • Ю.В. Желуденко
  • М.М. Полумбрик
ukr
Використання комплексу β- циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів
  • М.О. Полумбрик
  • Є.О. Котляр
  • Х.В. Омельченко
  • М.М. Полумбрик
  • В.М. Пасічний
ukr
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ЗБРОДЖУВАННЯ ВИСОКОГУСТИННОГО ПИВНОГО СУСЛА ЗА УЧАСТЮ ВІТАМІНІВ
  • Р.Б. Косів
  • Л.Я. Паляниця
  • Н.І. Березовська
  • Т.В. Харандюк
ukr
ОПРЕДЕЛЕНИЕ МЕТИЛПАРАБЕНА В КОСМЕТИЧЕСКИХ СРЕДСТВАХ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЛЮМИНЕСЦЕНТНОГО СЕНСОРА Tb(III) - 2,2' -ДИПИРИДИЛ
  • С.В Бельтюкова
  • Е.В. Малинка
  • Е.О. Ливенцова
rus
БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ У ТЕХНОЛОГІЇ СУЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ СИРОКОПЧЕНИХ ПРОДУКТІВ З ЯЛОВИЧИНИ
  • М.П. Сичевський
  • В.Ю. Лизова
  • Л.І. Войцехівська
  • К.О. Данілова
ukr
BIOTECHNOLOGY OF OBTAINING A HYDROLYTIC ENZYMATIC AGENT WITH α-D- GALACTOSIDASE ACTIVITY
  • А. Petrosyants
eng
Immunological properties of the bacterial origin compounds
  • А. Kapustyan
  • N. Cherno
eng
QUALITY MACRONUTRIENT DIET СOMPARISON OF THE RECOMMENDED DAILY INTAKE DIABETES TYPE II PATIENTS AND HEALTHY PERSONS
  • J. Kozonova
  • L. Telegenko
eng