Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Цілі та сфера діяльності

Видання «Харчова наука і технологія» відкриває можливість об’єднання різних категорій читачів з науковими працівниками, викладачами, студентами та спеціалістами у галузі виробництва, зберігання, використання харчових продуктів, їх товарознавчої оцінки, контролю безпечності і т.д.

Основні наукові напрямками видання:

  • Нутріціологія, дієтологія, проблеми харчування;
  • Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР;
  • Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини;
  • Технологія і безпека продуктів харчування;
  • Процеси, обладнання, автоматизація харчових виробництв;
  • Екологія і охорона навколишнього середовища
  • Парфумерно-косметичні продукти: інгредієнти, рецептури, інновації та технологі

Застосування до проблем в розвинених і менш розвинених країн вітаються. Статті мають внести значний внесок у теоретичну та / або методологічну літературу з цього питання і містити міцну наукову складову.