Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 8, Issue: 6, 2014

Showing 1-18 of 18 items.
TitleAuthor(s)Language
PROSPECTS FOR REAL COFFEE ANTIOXIDANT POTENTIAL IN-CREASE
  • С. A. Бажай-Жежерун
ukr
THE EFFECT OF CALCIUM SALTS NATURE ON THE TECHNO-LOGICAL PROPERTIES OF BIOCHEMICALLY MODIFIED PECTINES
  • Т. І. Нікітчина
  • А. Т. Безусов
rus
EFFECT OF FUNCTIONAL FIBER ON VIABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA AND BIFIDOBACTERIA DURING STORAGE
  • O. Полтавська
  • Н. Коваленко
eng
SUBSTANTINATION REPORT ON PERSPECTIVE USE OF SUGAR SOR-GHUM IN HEALTHY FERMENTED BEVERAGES TECHNOLOGY
  • Д. Д. Карпутіна
  • Н. Е. Фролова
  • С. І. Олійник
ukr
MARKETING ENVIRONMENT OF THE BREAKFAST CEREAL ENTER-PRICES IN UKRAINE
  • M. Мардар
  • A. Макарь
  • E Голубьонкова
  • A. Яновская
rus
GROUNDING OF FERMENT PARAMETERS OF MILK-VEGETATIVE CREAM IN PROTEIN PASTE BIOTECHNOLOGY FOR BABY FOODS
  • Н. А. Ткаченко
  • Ю.С. Українцева
ukr
OXIDATIVE STABILITY OF CULTURED BUTTER DURING STORAGE
  • О. Я. Білик
  • Г. В. Дроник
ukr
OXIDATIVE STABILITY OF CULTURED BUTTER DURING STORAGE
  • Л. Я. Мусій
  • О. Й. Цісарик
ukr
MEAT CONTAINING PRODUCTS WITH BEETROOT COLOUR
  • В. М. Пасічний
  • І. В. Тимошенко
  • І. В. Дубковецький
ukr
FEATURES OF MINERAL COMPLEX THE WHITE WINE AGROCLIMATIC RE-GION SHABO
  • О. Б. Ткаченко
  • В. Г. Іукурідзе
rus
INFLUENCE OF PROTECTION VINEYARD OF DISEASE ON QUALITY RED WINES IN SOUTHERN UKRAINE
  • О. Б. Ткаченко
  • Т. С. Лозовськя
  • Ю. Н. Шелехов
rus
NUTRITIONAL VALUE AND SAFETY NOODLES WITH SPROUTED WHEAT
  • А. В. Антоненко
ukr
MODERN METHODOLOGIES TO IDENTIFY WINES, WINE MATERIALS AND SOFT DRINKS
  • Н. І. Арістова
rus
İMPROVERS FOR ELASİCİTY LOWERİNGS AND TENSİLİTY STEP-UPING OF GLUTEN AND DOUGH
  • Е. Е. Байрамов
rus
ECONOMIC EVALUATION AND COMMODITY WINTER VARIETIES OF APPLESN
  • В. А. Колтунов
  • Н. С. Метельська
  • Т. В. Бровенко
ukr
PRESERVATION THE QUALITY OF PROLONGED COOKIES DEPENDING ON THE TYPE OF PAPER PACKAGING MATERIALS
  • В. А. Осика
  • К. В. Мостика
ukr
USING OF MARINADES IN COOKING TECH-NOLOGIES OF MAIN-COURSE DISHES
  • А. О. Таценко
  • Т. П. Голікова
eng
CHARACTERISTIC OF FORTIFICATION OF BLENDED VEGETABLE OILS
  • О. А. Топчій
  • Є. О. Котляр
  • І. І. Кишенько
ukr