Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 16, Issue: 4, 2022

Showing 1-10 of 10 items.
TitleAuthor(s)Language
CURRENT ISSUES OF FOOD SAFETY AND QUALITY: STATUS AND PROSPECTS OF DETERMINATION
  • L. Pylypenko
  • Ya. Verkhivker
  • O. Myroshnichenko
  • О. Kilimenchuk
eng
DEVELOPING A TECHNOLOGY OF OBTAINING EXTRA VIRGIN OILS FROM KERNELS OF STONES OF VARIOUS APRICOT CULTIVARS GROWN IN THE ODESA REGION
  • Ye. Kotliar
eng
ОТРИМАННЯ РИСОВОГО СОЛОДУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЛАЗМОХІМІЧНО АКТИВОВАНИХ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ
  • О. Kovaliova
  • О. Pivovarov
  • N. Vasylieva
  • V. Koshulko
ukr
STUDY ON THE KINETICS, HYDRODYNAMICS AND MASS TRANSFER OF THE PROCESS OF ZUCCHINI FRUITS SATURATION WITH SUCROSE FROM AN AQUEOUS SOLUTION
  • I. Huzova
  • V. Atamanyuk
eng
ВПЛИВ ТЕРУАРУ НА СЕНСОРНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВИНОГРАДУ ТА ВИНА СОРТУ ТЕЛЬТІ-КУРУК
  • T.A. Manoli
  • N.V. Kameneva
  • O.B. Tkachenko
  • К.Ye. Mitsovda
ukr
DEVELOPMENT OF OLEOGELS WITH A REDUCED CONTENT OF SATURATED FATTY ACIDS
  • T. Matveeva
  • V. Mazaeva
  • V. Papchenko
  • V. Khareba
  • O. Khareba
eng
BIOCHEMICAL FEATURES OF SEEDS IN OIL FLAX VARIETIES FOR SPECIAL PURPOSES
  • І. Poliakova
  • V. Sokolov
  • О. Molodchenkova
  • L. Bezkrovna
  • V. Lyakh
eng
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF CHROMIUM CITRATE AND ITS EFFECT ON THE GROWTH OF LENTINULA EDODES
  • Larysa Arsenieva
  • Olena Gavrylenko
  • Lyudmila Oleksenko
  • Oleksandr Velikanov
  • Oksana Khomitska
  • Mariia Ianchyk
eng
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БІОСИНТЕЗУ ДРІЖДЖОВИХ КЛІТИН ДЛЯ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БІОЕТАНОЛУ
  • S. Kovalchuk
  • Y. Dolomakin
ukr
ANALYSIS OF CHEESES MADE BY WASTE-FREE TECHNOLOGY
  • M. Samilyk
  • V. Vechorka
  • N. Bolgova
  • Y. Samokhina
  • O. Kyselov
eng