Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 9, Issue: 1, 2015

Showing 1-15 of 15 items.
TitleAuthor(s)Language
Wine for controlled names by origin – new status quality in Ukraine
  • Е. Ж. Іукурідзе
ukr
Ingredients influence on the structural and mechanical properties of gel-like products for athletes
  • Н. В. Притульська
  • Т. В. Бровенко
  • Ю. Б. Міклашевська
ukr
Application of the method of solid-phase spectrometry for test-determination of antioxidants
  • C. D. Бельтюкова
  • О. О. Лівенцова
  • А. А. Степанова
rus
Research of technological and physico-chemical parameters of fatty coriander oil during the refining
  • Ф. Ф. Гладкий
  • В. С. Калина
  • М. В. Луценко
ukr
Spectrophotometric and chromatographic determination of synthetic food dye E 110 in the soft drink
  • О. В. Малинка
  • А. В. Егорова
  • А. В. Анельчик
  • В. П. Антонович
rus
The study of the influence of lactic acid on the baker’s yeast quality enriched with micronutrients
  • Т. О. Овсянікова
  • Л. В. Кричковська
rus
Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil
  • В. В. Манк
  • Т. Т. Носенко
  • Т. А. Волощенко
eng
INVESTIGATION OF FATTY ACID SMOKED SAUSAGES WITH USE LENTILS, JUNIPER AND THYME
  • І. І. Маркович
ukr
Use of extrusion for processing of non-traditional raw materials
  • Б. В. Єгоров
  • Ю. Я. Кузьменко
ukr
The use of waxy wheat flour in technology of yeast cakes
  • К. Г. Іоргачова
  • О. В. Макарова
  • К. В. Хвостенко
rus
Labeling of organic meat products
  • Г. В. Крусір
  • Л. І. Короленко
  • А. В. Кіріяк
  • О. О. Чернишова
ukr
Environmental safety of food products: definition
  • Р. І. Шевченко
  • І. С. Крестінков
  • А. С. Обухова
ukr
Functional and technological properties of meat model systems with the using of the cryoprotectant mixtures
  • М. О. Янчева
  • Т. С. Желєва
ukr
Modeling of process water crystallization in an ultrasonic field
  • О. Г. Бурдо
  • Ф. А. Трішин
  • О. Р. Трач
rus
The chemistry of wine aromas
  • О. Б. Ткаченко
  • О. В. Тринкаль
rus