Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Філософія журналу

«Харчова наука і технологія», некомерційне видання Одеської національної академії харчових технологій, керується відкритістю досліджень, а також сприяє глобальному просуванню наукових досягнень. Публічне обговорення рецензованих наукових досліджень і обмін інформацією в рамках наукового співтовариства мають важливе значення для просування науки. У зв'язку з чим «Харчова наука і технологія» забезпечує безкоштовний доступ до всіх своїх рецензованих наукових досліджень. «Харчова наука і технологія» прагне до зміцнення зв'язків між вченими, інженерами та громадськістю в усьому світі. Для цього «Харчова наука і технологія» не вимагає передачі авторського права. Замість цього, авторам пропонується укласти ексклюзивну ліцензійну угоду на публікацію їх роботи.

Крім того, філософія журналу ХНТ заснована на Singapore Statement on Research Integrity and CSE’s White Paper on Promoting Integrityin Scientific Journal Publications.