Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 11, Issue: 1, 2017

Showing 1-12 of 12 items.
TitleAuthor(s)Language
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
  • N. Tkachenko
  • P. Nekrasov
  • S. Vikul
  • Ya. Honcharuk
eng
High-tech processing of secondary resources of winemaking
  • G. Kasyanov
  • T. Davydenko
eng
Using the profile method for evaluationthe beer quality
  • O. Bocharova
  • I. Melnik
  • D. Hnatovskaya
  • S. Chub
eng
Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristics
  • A. Kapustyan
  • N. Cherno
eng
Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium
  • L. Kaprelyants
  • A. Zykov
  • N. Tregub
eng
Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutrition
  • L. Telegenko
  • J. Kalugina
eng
Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide
  • M. Mardar
  • M. Hkrupalo
  • M. Stateva
eng
Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy
  • G. Krutovyi
  • A. Zaparenko
  • A. Borysova
eng
Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet
  • J. Kozonova
  • L. Telegenko
  • N. Stavnicha
eng
Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти
  • Н. Гринченко
  • Д. Тютюкова
  • П. Пивоваров
ukr
Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур
  • М. Кепін
ukr
Використання полімерних комбінованих плівок у технології sous-vide
  • О. Дишкантюк
  • А. Андріянова
ukr