Харчова наука і технологія

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Про журнал «Харчова наука і технологія»

Науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія» видається Одеською національною академією харчових технологій та зареєстрований Міністерством юстиції України (Свідоцтво: Серія КВ №12578-1462ПР).

Журнал «Харчова наука і технологія» включено до переліку спеціалізованих фахових видань, в яких можуть публікуватися результати кандидатських і докторських дисертацій (Перелік наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук від № 693. Дата включення з -, поновлено .).

Журналу присвоєно Міжнародний номер наукових періодичних видань ISSN 2409-7004 (Online) ISSN 2073-8684 (Print).

З наш журнал виходить на базі платформи Open Journal Systems platform (OJS), яка забезпечує процеси редакційного доопрацювання, публікації та після публікаційної підтримки.

Попередня сторінка на Open Journal Systems link (2014-2015).

Поточна сторінка на Open Journal Systems link.

Журнал «Харчова наука і технологія» відкритий для доступу головною науковою бібліотекою України – Національною бібліотекою України ім. В. І. Вернадського Національної Академії наук України (http://www.nbuv.gov.ua).

Бізнес модель заснована на засадах спонсорської допомоги. Одним із спонсорів є «Клуб молодих вчених ОНАХТ». Плата за публікацію відсутня.

Всі публікації перевіряються на плагіат програмами Viper та eTXT.

Періодичність видання – 1 раз в три місяці.

Статті публікуються англійською, українською, російською мовами.

Видання «Харчова наука і технологія» відкриває можливість об’єднання різних категорій читачів з науковими працівниками, викладачами, студентами та спеціалістами у галузі виробництва, зберігання, використання харчових продуктів, їх товарознавчої оцінки, контролю безпечності і т.д.

Основні наукові напрямками видання:

  • Нутріціологія, дієтологія, проблеми харчування;
  • Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР;
  • Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини;
  • Технологія і безпека продуктів харчування;
  • Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка;
  • Екологія і охорона навколишнього середовища

Видавець журналу: Одеська національна академія харчових технологій.

Підтримка: Координаційний центр видання наукової періодики ОНАХТ.