Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

Ok

Volume11/Issue2

1. Analysis of alternative methods and price politic of icewine production
  • V. Ostapenko
  • O. Tkachenko
  • E. Iukuridze
eng
2. Bacillus cereus: характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах
  • І. В. Пилипенко
  • Л.М. Пилипенко
  • О.С. Ільєва
  • Г.В. Ямборко
ukr
3. Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria
  • N. Tregub
  • A. Zykov
  • L. Kapreluants
eng
4. Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria
  • L. Krupytska
  • L. Kaprelyants
  • L. Trufkti
eng
5. Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements
  • E. Malinka
  • S. Beltyukova
  • Ie. Cherednychenko
eng
6. Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions
  • A. Pogrebnyak
  • V. Pogrebnyak
eng
7. Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups
  • L. Osipova
  • V. Kirillov
  • N. Khudenko
  • T. Sugachenko
eng
8. Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems
  • O. Tkachenko
  • A. Pashkovskiy
eng
9. Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect
  • G. Didukh
eng
10. Аналіз сучасних методів переробки томатів
  • А.Т. Безусов
  • О.В. Тоценко
ukr
11. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі
  • М. І. Погожих
  • Д. М. Одарченко
  • Є. Б. Соколова
  • І. М. Павлюк
ukr
12. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких
  • С.С. Андрєєва
  • М.Б. Колеснікова
ukr