Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324-2012

Archives

If you did not find the journal number you are interested in, write to the editor.

Ok

Volume11/Issue3

1. FROZEN PRE-COOKED SEMI-PRODUCTS WITH IODINE-CONTAINING STUFFING
  • I. Kalugina
  • S. Vikul
  • Yu. Novik
eng
2. INNOVATIVE SOLUTIONS IN BIOTECHNOLOGIES OF COMBINED YOGURT DRINKS WITH BALANCED CHEMICAL CONTENTS
  • N. A. Tkachenko
  • O. A. Kruchek
  • A. V. Kopiyko
  • G. R. Ramazashvili
eng
3. PREPARATION OF THE CORE OF WALNUT FOR USE IN THE COMPOSITION OF SOFT DRINKS
  • A. Dyakonova
  • V. Stepanova
  • E. Shtepa
eng
4. RESEARCH OF FRUIT CONSERVES’ CORROSIVE AGGRESSIVENESS
  • I. Kuznecova
  • K. Janchenko
eng
5. STUDY OF FACTORS AFFECTING DEVELOPMENT OF FOOD AROMATIZATION
  • Н.Ye. Dubova
  • B.V. Yegorov
  • A.T. Bezusov
  • V.I. Voskoboinyk
eng
6. SUBSTANTIATION OF STORAGE PARAMETERS OF THE SOUR-MILK INFANT DRINK «BIOLAKT»
  • N. Tkachenko
  • P. Nekrasov
  • A. Avershina
  • Ju. Ukrainceva
eng
7. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine
  • I. Pylypenko
  • L. Pylypenko
  • G. Yamborko
  • I. Marinova
eng
8. XYLOOLIGOSACCHARIDES FROM AGRICULTURAL BY-PRODUCTS: CHARACTERISATION, PRODUCTION AND PHYSIOLOGICAL EFFECTS
  • L. Kaprelyants
  • O. Zhurlova
  • T. Shpyrko
  • L. Pozhitkova
eng
9. β- ГАЛАКТОЗИДАЗНА АКТИВНІСТЬ БАКТЕРІЙ, ЯК КРИТЕРІЙ ВІДБОРУ ШТАМІВ ДО СКЛАДУ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ
  • О.І. Потемська О.І.
  • Н.Ф. Кігель
  • С.Г. Даниленко
  • К.В. Копилова
ukr
10. БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА
  • М.П. Головко
  • Т.М. Головко
  • Л.О. Крикуненко
ukr
11. ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ЛІПІДІВ СУХИХ РИБО-РОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
  • Д.В. Федорова
ukr
12. ИССЛЕДОВАНИЕ ЕЛЕКТРОПРИВОДА С ЛИНЕЙНЫМ ДВИГАТЕЛЕМ ДЛЯ ПАКЕТОФОРМИРУЮЩИХ МАШИН
  • Л.О. Кривопляс-Володіна
  • О.М. Гавва
  • С.В. Токачук
rus